10 C
Tešanj
Utorak, 19 Marta, 2024

RK “Bosna-TS” nije mirovala u prelaznom roku

RK “Bosna-TS” Tešanj sa zadovoljstvom Vas obavještava da su postignuti dogovori sa RK “Maglaj” Maglaj i RK “Sloga” Doboj oko ustupanja njihovih igrača koji se ove sezone neće takmičiti u Premijer ligi zbog nedavnih dešavanja koja su zadesila našu zemlju.

Tako će naš klub iz redova Maglaja pojačati iskusni Bradarić Armir, Bradarić Kenan i Stanojević Danilo – Beli, dok iz dobojske Sloge stiže perspektivni Mujkanović Emir. U toku ovih dana očekuje se dolazak još 2-3 igrača, također iz pogona ova dva kluba. Ovom prilikom se zahvalju upravi RK “Maglaj” na ukazanoj podršci i pomoći.

U ovom prelaznom roku redove kluba napustili su Gušić Edin, Beganović Jasmin i Jusufbašić Ammar te im se zahvaljuju na dosadašnjem angažmanu i žele im puno sreće i uspjeha u nastavku karijere. Ponosni su na činjenicu da je trener Filipović Ljubomir – Miki odlučio da nastavi saradnju sa klubom. Sa navedenim pojačanjima i igračima iz domaćeg pogona ove sezone RK “Bosna-TS” Tešanj ima ambicije da pretendira na sam vrh tabele uz podršku vjernih navijača. Zvanična prozivka i pripreme počinju početkom augusta, a prva značajna manifestacija prije početka sezone je VII Međunarodni memorijalni turnir “Fuad Prnjavorac – Fudo” koji će se održati 30.08.2014. godine.

O novim pojačanjima uskoro više informacija.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti