11. Sajam privrede održati će se od 21.5. do 23.5.

11. Sajam privrede održati će se od 21.5. do 23.5.

175
0
PODIJELI

lzuzetna nam je čast obavijestiti vas da će Udruženje/Udruga privrednika ,,Biznis centar” Jelah-Tešanj od 21.05. do 23. 05. 2015. godine organizovati 11. Sajam privrede ,,BIZNIS 2015” Tešanj, koji će se održati na lokalitetu lndustrijske zone Bukva bb.

Primarni cilj Sajma je razvijanje poslovnih aktivnosti i porast privrednih investicija u Bosni i Hercegovini, sa ciljem da preraste u jedan od najznačajnijih domaćih sajmova. Naravno, uspješna formula koja je utvrđivana tokom deset prethodnih Sajmova neće se promijeniti ni ove godine te će se i ovaj put okupiti veliki broj domaćih poslovnih subjekata, ali istovremeno i znčajan broj domaćih i stranih investitora te privrednika. Također, očekujemo značajnu posjetu ali i podršku inostranih diplomatskih predstavnistava, inostranih poslovnih udruženja te neizostavno predstavnika svih nivoa domće vlasti.

Vidljivost Sajma u očima učesnika, posjetilaca i medija rasla je iz godine u godinu ,te privlači puno vise interesa javnosti, što je prednost ne samo za imidž Sajma, već i za sve sponzore koji se odluče da nas podrže.

Stoga vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite u svojstvu partnera, odnosno da date vašu sponzorsku podršku 11. Sajmu privrede “BIZNIS 2015” Tešanj i na taj način budete u centru pažnje, okruženi donosiocima poslovnih i investicionih odluka, liderima iz privrednog života i medijima, tj. pozivamo vas da iskoristite ovu odličnu priliku kako bi ciljanoj publici demonstrirali svoja rješenja i ekspertizu.

PRIJAVA SPOZNORI SAJMA

PRIJAVA ZA UČEŠĆU NA SAJMU

Izvor

NEMA KOMENTARA