Aca Lukas nakon ranije otkazanih nastupa: 4. januara u Jelahu

Aca Lukas nakon ranije otkazanih nastupa: 4. januara u Jelahu

3369
0
PODIJELI

Jedini razlog zbog kojeg nisam pjevao u Zavidovićima i Jelahu su zdravstveni problemi. Nažalost to nije ništa novo jer sam, o čemu ste i vi pisali, i ranije imao problema sa bolovima u kičmi te sam prije svog novembarskog koncerta u beogradskoj Areni, morao malo da se primirim kako se stanje ne bi zakomplikovalo. Ne postoje nikakvi drugi razlozi već samo zdravstveni. Drago mi je što ću večeras biti u “Monacu”, a već 4. januara u “Opiumu” – rekao nam je Lukas u telefonskom razgovoru.

Samo iz zdravstvenih razloga Aca Lukas 26. decembra nije gostovao u diskoteci “Monaco” u Zavidovićima, te 28. decembra u diskoteci “Opium” u Jelahu.

Ranije se ovaj jedan od najtraženijih pjevača iz Srbije videom na svojoj Facebbok stranici obratio fanovima izvinjavajući se što nije došao u Zavidoviće, a kasnije u Jelah. Posebno ga je “pogodilo” to što su obje diskoteke nekoliko sati prije najavljenog gostovanja bile popunjene do posljednjeg mjesta. Istog dana kada je trebao pjevati pred zavidovićkom publikom, u “Monacu” su nam rekli kako je vladalo nevjerovatno veliko interesovanje za njegov nastup te da publika s nestrpljenjem iščekuje njegovo večerašnje pojavljivanje u toj diskoteci.

Lukas će večeras (srijeda) gostovati u Zavidovićima, dok će u ponedjeljak 4. januara 2016. godine opravdati raniji izostanak i pjevati u Jelahu.

“Kralj najboljih žurki”, kako zovu Lukasa, raduje se susretu sa tom publikom. Sama činjenica da je zbog ranijih opravdanih razloga kada nije mogao pjevati, dogovorio nove termine za koncerte, demantira pisanja pojedinih portala koji su objavili kako se nije pojavio u Jelahu zbog nekih neraščišćenih računa!

– Jedini razlog zbog kojeg nisam pjevao u Zavidovićima i Jelahu su zdravstveni problemi. Nažalost to nije ništa novo jer sam, o čemu ste i vi pisali, i ranije imao problema sa bolovima u kičmi te sam prije svog novembarskog koncerta u beogradskoj Areni, morao malo da se primirim kako se stanje ne bi zakomplikovalo. Ne postoje nikakvi drugi razlozi već samo zdravstveni. Drago mi je što ću večeras biti u “Monacu”, a već 4. januara u “Opiumu” – rekao nam je Lukas u telefonskom razgovoru.

NEMA KOMENTARA