Besplatni kursevi njemačkog jezika za socijalno ugrožena lica Tešnja i Jelaha

Besplatni kursevi njemačkog jezika za socijalno ugrožena lica Tešnja i Jelaha

739
0
PODIJELI

Centar za lični i profesionalni razvoj iz Tuzle već drugu godinu za redom uspješno sprovodi projekat pružanja besplatne edukacije socijalno ugroženim građanima širom Bosne i Hercegovine.

Nakon uspješno sprovedene edukacije iz engleskog jezika, pozivamo građane Tešnja i Jelaha da se priključe našem novom projektu edukacije iz oblasti njemačkog jezika. Uz Shritte International i Sicher programe za učenje njemačkog jezika, našim polaznicima omogućavamo izvrsnu pripremu za međunarodna certificiranja (Goethe ili OSD).

Nastava, literatura i izdavanje certifikata su besplatni za socijalno ugrožena lica. Svi ostali građani koji žele pohađati naše kurseve imaju jedinu obavezu plaćanja mjesečne članarine Centru u iznosu od 27 km.

Nastava počinje u prvoj polovini mjeseca novembra. Prijave su u toku i svi zainteresovani građani se mogu prijaviti putem zvanične web stranice Centra www.centarlpr.com.

Svi prijavljeni polaznici će biti kontaktirani putem emaila koji navedu na prijavi i pozvani na informativni sastanak koji će biti održan u Jelahu a prilikom kojeg će se formirati grupe i utvrditi termini i dinamika održavanja nastave.

Dobro nam došli!

Zanimljivosti s drugih portala:
loading...

NEMA KOMENTARA