Bogat sportski vikend za sve selekcije Borca

Bogat sportski vikend za sve selekcije Borca

300
0
PODIJELI

U subotu i nedjelju nas očekuje nastavak takmičarske sezone za sve naše ekipe.
U subotu u 10;00 i 11;00 sati naši predpioniri i pioniri na jelaškim Šibovima dočekuju svoje vršnjake iz NK Usore.
U ove dvije utakmice naši najmlađi takmičari bi morali uzeti puni plijen ukoliko misle da uhvate priključak za vrh tabele.
Treća utakmica u subotnjem terminu je rezervisana za naše seniore koji će na gostovanju u Hrasnici kod solidne ekipe FK Famos.
Bodovi na ovom gostovanju nisu nemogući i vjerujemo kako će naši momci i stručni štab pronaći pravo rješenje za novu pobjedu naših odličnih seniora koji u tri utakmice imaju dvije pobjede i jedan poraz, uz gol razliku 10-3.
Ova utakmica počinje u 16;00 h.
Nedjelja nam donosi još tri utakmice naših ekipa.
Kadeti i juniori Borca u nedjelju putuju takođe u Hrasnicu kod ekipe Famosa, a uzevši u obzir kvalitet naših omladinskih selekcija i ne tako dobru formu protivnika, u nedjelju se nadamo i očekujemo pozitivne rezultate i kadeta i juniora Borca u Hrasnici.
Utakmica kadeta počinje u 10;00 dok juniori svoju igraju u 12;00 sati.
Na Šibovima u nedjelju u 16;00 sati možemo pogledati i utakmicu trećeg kola Prve ženske lige FBiH grupa Sjever, u kojoj će naše djevojke dočekati vrlo dobru ekipu ŽNK Čelik iz Zenice.
Iako je nedjeljni protivnik naših djevojaka vrlo kvalitetan u ovoj utakmici priželjkujemo povoljan rezultat koji bi našu ekipu pomjerio sa petog mjesta na kojem se trenutno nalaze.
Svim našim ekipama želimo puno uspjeha u narednim utakmicama, sa puno borbe i želje za pobjedom, i vjerujemo da će ovaj vikend biti uspješan za sve naše selekcije.

FK BORAC Jelah

NEMA KOMENTARA