Brend tešanjske privrede

Brend tešanjske privrede

170
0
PODIJELI

Brend Vaše firme – Brend tešanjske privrede, naziv je predavanja koje je dokazani stručnjak u području brendiranja i marketinga iz Turske, Güven Borçe održao danas u Tešnju. Güven Borçe godinama radi na poslovima marketinga i brendiranja, a radio je za velike svjetske kompanije, kao što su Palmolive, Colgate, Ajax… Objavio je sedam knjiga iz oblasti marketinga.

Ekonomski razvoj općine Tešanj karakteriše postojanje velikog broja poslovnih subjekata koji su u proteklom periodu razvili širok spektar prozvoda i usluga koje se nude u Bosni i Hercegovini i šire.

Trenutno smo u prilici da možemo više energije posvetiti brendiranju kompanija, proizvoda i usluga, kako bismo omogućili i dalji rast i razvoj. U želji da damo doprinos daljem ekonomskom razvoju kompanija sa prostora općine Tešanj, Općina Tešanj je u saradnji sa fondacijom BIGMEV, organizirala radionicu na kojoj je gost predavač bio vrlo istaknuti i dokazani stručnjak u području brendiranja i marketinga iz Turske, gospodin Güven Borça. Smatramo da je odabrana tema vrlo relevantna i da je privukla interesovanje naših kompanija, te se iskreno nadamo da je radionica ostvarila svoj smisao i da će pokazati rezultat u daljem razvoju poslovanja, kazao je Općinski načelnik Suad Huskić.

Osim radionice za privrednike, održana je prezentacija i za predstavnike lokalne Uprave na kojoj se govorilo o brendiranju općina.

Izvor: Opcina Tesanj

NEMA KOMENTARA