Družimo se u Novom Sadu

Družimo se u Novom Sadu

216
0
PODIJELI

Novi Sad, jedan je od gradova sa najvećom historijom u bivšoj Jugoslaviji. Grad koji se nalazi uz korito Dunava svojim znamenitostima, u prvom redu poznatom Petrovaradinskom tvrđavom zaista mami da se ode i pogleda. Znajući to, neformalna grupa „Kompas“, koja radi u suradnji sa firmom „trebava ekspres“ iz Doboja, organizuje izlet u Novi Sad.
Novi Sad, iako relativno mali grad definitivno ima šta za pokazati. Iako su na prvom mjestu Petrovaradinska tvrđava te Dunav, Novi Sad ima još toga da nam kaže i pokaže. Bogati kulturno historijski spomenici- građevine, Novog Sada govore o dugom postojanju Novog Sada kao središtem Vojvodine.
Za neke, to će biti prilika da odu posjetiti štrand, za neke nada da vide onako usput Balaševića. Neko želi da vidi gdje se održava „EXIT“, neko želi samo da proputuje sa društvom, ali jedno je sigurno dobre zabave neće da manjka u ovoj posjeti Novom Sadu.
Kompas, u suradnji sa trebava ekspresom vas poziva da se pridružite onima koji su već rezervisali svoje karte i posjetite zajedno sa nama 04.10.2015 godine Novi Sad, znamenitosti Novog Sada, te da se dobro zabavite. U suradnji sa turističkom zajednicom Novog Sada obezbjeđen je vodič za one koji pristanu putovati sa nama. Cijena je 25 KM !

Kontakt broj telefona je : 061/595-506, ili na stanici trebava ekspresa možete karte naručiti lično. Više na facebook događaju.

Družimo se u Novom Sadu !

NEMA KOMENTARA