Fk Borac: Seniori u Zenici, kadeti sa Goraždem za prvo mjesto

Fk Borac: Seniori u Zenici, kadeti sa Goraždem za prvo mjesto

245
0
PODIJELI

U subotu na Kamberovića polju u Zenici domaći Rudar će ugostiti našu seniorsku ekipu koja će trebati dati mnogo više nego u prošloj utakmnici ukoliko žele da u Zenici ostvare povoljan rezultat.
Rudar je prošlo kolo izgubio od ekipe NK Pobjede, ali je u toj utakmici pokazao zavidnu formu i kvalitet, dok su naši momci još uvijek nedovoljno uigrani odigrali prilično neuvjerljiv remi sa Radnikom.
Predpioniri i pioniri Borca u nedjelju u 10.00 i 11.00 sati gostuju kod ekipe NK Usora, dok isti dan na jelaškim Šibovima možemo pogledati odlične utakmice naših kadeta i juniora koji će ugostiti omladinske timove FK Goražda.
Konačno ćemo vidjeti kompletnu ekipu juniora Borca kaja bi trebala protiv Goraždana nastupiti u najjačem sastavu i vjerujemo da će u nedjelju upisati svoje prve bodove u 2015. godini.
Utakmica kadeta će biti izuzetna prilika da naši kadeti zasjednu na prvo mjesto na tabeli pošto ove godine oslabljena kadetska ekipa FK Željezničar gostuje kod odličnih kadeta NK Žepče, i u slučaju pobjede kadeta Borca i Žepča naši kadeti idu na prvo mjesto na tabeli što bi bio veliki uspjeh ali i zaslužena nagrada za našu kvalitetnu ekipu.
Ipak FK Goražde je respektabilan protivnik kojega naši momci ne smiju potcjeniti nego dati svoj maksimum kako bi upisali što sigurniju pobjedu.

fkborac.jelah.ba

Zanimljivosti s drugih portala:
loading...

NEMA KOMENTARA