Fk Borac: Seniori u Zenici, kadeti sa Goraždem za prvo mjesto

Fk Borac: Seniori u Zenici, kadeti sa Goraždem za prvo mjesto

256
0
PODIJELI

U subotu na Kamberovića polju u Zenici domaći Rudar će ugostiti našu seniorsku ekipu koja će trebati dati mnogo više nego u prošloj utakmnici ukoliko žele da u Zenici ostvare povoljan rezultat.
Rudar je prošlo kolo izgubio od ekipe NK Pobjede, ali je u toj utakmici pokazao zavidnu formu i kvalitet, dok su naši momci još uvijek nedovoljno uigrani odigrali prilično neuvjerljiv remi sa Radnikom.
Predpioniri i pioniri Borca u nedjelju u 10.00 i 11.00 sati gostuju kod ekipe NK Usora, dok isti dan na jelaškim Šibovima možemo pogledati odlične utakmice naših kadeta i juniora koji će ugostiti omladinske timove FK Goražda.
Konačno ćemo vidjeti kompletnu ekipu juniora Borca kaja bi trebala protiv Goraždana nastupiti u najjačem sastavu i vjerujemo da će u nedjelju upisati svoje prve bodove u 2015. godini.
Utakmica kadeta će biti izuzetna prilika da naši kadeti zasjednu na prvo mjesto na tabeli pošto ove godine oslabljena kadetska ekipa FK Željezničar gostuje kod odličnih kadeta NK Žepče, i u slučaju pobjede kadeta Borca i Žepča naši kadeti idu na prvo mjesto na tabeli što bi bio veliki uspjeh ali i zaslužena nagrada za našu kvalitetnu ekipu.
Ipak FK Goražde je respektabilan protivnik kojega naši momci ne smiju potcjeniti nego dati svoj maksimum kako bi upisali što sigurniju pobjedu.

fkborac.jelah.ba

NEMA KOMENTARA