Hvala za 18 godina !

Hvala za 18 godina !

88
0
PODIJELI

Dragi naši,

Bila je to zajednica dobrih ljudi i jednako dobrih energija, okrenuta naprednim idejama, prožeta raznolikošću svih onih koji su nas posjećivali.
Napredno, avangardno i slobodoumno društvo i mjesto koje je u proteklih 18 godina udomilo raznolike karaktere, proizvodilo je nad’a sve pozitivne energije, koje su opet rađale ideje, čak i male društvene pokrete prožete trendovima ili više antitrendovima, starim, dobrim klasicizmom. 😉

Prvi računari i računarska, javno dostupna mreža, Counter Strike Club, Rastok caffe, Joomla caffe, kao i mnoge druge društveno-kulturne pojave koje smo posredno pratili sve ove godine ostavile su kulturološke tragove u raznim generacijama koje je Klub ispratio na putu kroz život.
S druge strane naše neposredno djelovanje kroz već tradicionalne klupske događaje, originalno je i prepoznatljivo u širem regionu i kao takvo je ostavilo dobar trag i neraskidive veze koje su nastale u našem krugu naprednih i alternativnih ljudi.

Zbog toga sam najbogatiji čovjek u Babilonu. 🕊️

Ostali smo bez naše male kafane, ali ideja nikad ne umire kao ni naša zajednica koju imamo evo i kroz ovaj portal, koji će ostati aktivan za neka retrospektivna sjećanja na prošla vremena ili bude li prilike za organizaciju novih društvenih aktivnosti.
Ko’ zna!?
Bitna je konekcija!
Možda bude prilike da nastavimo naše priče, u nekim, boljim vremenima!?

Ono što nam je bitno sad je da Vam se svima iskreno zahvalimo na podršci, kroz sve ove godina iza nas.
Bilo je emotivno i na zavidnom socijalnom nivou, što je suština ove naše priče!

P.S. Davno smo ovo trebali napisati i objaviti ali bili smo okupirani raznim deinstalacijama (nije nam destrukcija u prirodi, naprotiv ali viša sila, koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar :)), tako da znate!

Hvala Vam, dragi naši!
Ostanite nam zdravi i veseli.

livelongandprosper 🥂👊

NEMA KOMENTARA