Lačni Franz i Queen Real Tribute u Metrou Tešanj

Lačni Franz i Queen Real Tribute u Metrou Tešanj

564
0
PODIJELI

U sklopu turneje po Bosni i Hercegovini, po prvi put u Tešanj dolazi kultni slovenački rock bend Lačni Franz. Osim Tešnja, gdje započinje svoju turneju, Lačni Franz će nastupati i u Tuzli, Sarajevu i Mostaru. Bend je bio aktivan od 1979. do 1997. a bend se u zimu 2005/2006 ponovo okupio.
Pored Lačnog svoj koncert odrzat će i Queen Real Tribute bend iz Srbije jedan od najboljih evropskih ”tribute” sastava koji izvode muziku slavnog Fredija Merkurija i njegovog kultnog rock benda ”Queen” iz Velike Britanije. Bend je imao brojne koncerte širom svijeta, a jedan je od vodećih ”real tribute” bendova u projektu ”European Real Tribute”.
Koncerti ova dva benda u Tešnju će se održati u klubu METRO. Organizator koncerta je Udruženje građana ”Stari grad” Tešanj u saradnji Rastok Fest kao jednim od promotora koncerta.

Cijena ulaznica za Lačni Franz (15.04. @ Club METRO Tešanj) je 7KM u pretprodaji ili 10KM na dan koncerta a cijena ulaznica za Queen Real Tribute bend (15.05. @ Club METRO Tešanj) je 5KM u pretprodaji ili 7KM na dan koncerta. Karte se mogu rezervirati/kupiti putem telefona 061 422 160, kontakt osoba Zoraid Mehičić ili u klubu METRO u Tešnju na dan koncerta.

NEMA KOMENTARA