Najava Halloween Party-a

Najava Halloween Party-a

328
0
PODIJELI

Bliži se 31.10., a u to vrijeme sve se više organiziraju “Halloween party”. Donosimo vam popis i najave svih party-a u različitim noćnim klubovima. Izbor kostima te mjesto proslave ostavljamo na vama.

Halloween ili Noć vještica poznati je američki praznik koji se slavi u noći s 31.10 na 1.1. U našim krajevima ova tradicija razvila se nešto kasnije i to ponajprije zahvaljujući raznoraznim američkim filmovima ove horor tematike poput istoimenog filma “Halloween”. Sama riječ Halloween ne znači doslovno Noć vještica već All Hallows Eve – večer prije Dana svih svetih/mrtvih.

Iako kod nas nećete vidjeti zastrašujuće uređene kuće, maskiranu djecu koja hodaju od vrata do vrata, pa čak ni čuti Tricks or Treats, u ovim krajevima dočekati će vas pokoji zanimljivi party, horor večer ili zastrašujuća maska.

Ove godine je jako siromašna ponuda za Halloween party-e. Dobili smo nekoliko upita hoce li biti u našoj sredini kakav party povodom Noća Vještica. Mi smo saznali za samo dva partya koji se tiču ove tematike a to su:

Klik na sliku za više detalja!

Halloween Party Internet Club Jelah:

Halloween Party Caffe Bar Victoria Usora:

 

{nomultithumb}

NEMA KOMENTARA