Novi trener RK”Bosna-TS” postao Filipović Ljubomir

Novi trener RK”Bosna-TS” postao Filipović Ljubomir

275
0
PODIJELI

RK “Bosna-TS” Tešanj sa zadovoljstvom javlja da je novi trener Filipović Ljubomir Miki, ime koje sigurno zaslužuje veliki respekt kod ljubitelja rukometa u Bosni i Hercegovini, kome će pomoć u radu pružati dosadašnji trener Ajanović Abdulah, te agilni Adžamija Avdija.

Sa novim trenerom ekipa iz Tešnja želi ostvariti što bolje rezultate u novoj sezoni, postići kvalitet u svojoj igri, te se zadržati u samom vrhu lige. Također, krećemo i sa omasovljavanjem rukometnog sporta kako bismo privukli što veči broj mladih, a po prvi puta osnovat će se škola rukometa u Jelahu čiji rad uskoro počinje u prostorijama OŠ “1. Mart” o čemu će građani biti blagovremeno obaviješteni, a posebno mladi Jelaha i šire.
Da ovaj klub ima veće ambicije ove sezone, tj. plasman u sami vrh lige, potvrđuje i dolazak igrača RK “Čelik” Zenica Gušić Edina, kao i povratnika u klub golmana Sinanović Dine koji je prošlu sezonu proveo u RK “Velež” Mostar, kao i dva mlada ambiciozna igrača iz premijerligaša RK “Maglaj” sa kojima će ovih dana biti postignut dogovor.

Jelah.info

NEMA KOMENTARA