Poziv za turnir Ibrahim Đonlagić Ibro

Poziv za turnir Ibrahim Đonlagić Ibro

2124
0
PODIJELI

Jelah će ponosno za vikend na stadionu Šibovi ugostiti oko 60 selekcija klinaca godišta 2005,2006,2007 i 2008 iz cijele BiH i Hrvatske. Biće ovo pravi mali fudbalski praznik na prelijepom stadionu Šibovi u Jelahu. Treneri, roditelji i klinci su proteklih mjesec dana radili na pripremi 8 TRADICIONALNOG MEMORIJALNOG TURNIRA IBRAHIM ĐONLAGIĆ IBRO i sve je spremno za početak ovog velikog događaja.

Učešće na turniru je uzelo 60 ekipa, i to ne bilo kakvih ekipa, tu su velikani poput FK SARAJEVA, tu su u svim kategorijama po 4 selekcije koje su osvajale najveće turnire u BiH, tako da će ovo biti prilika da vidimo okršaj moćnih škola, u kojima će se pored odličnih tekmi moći steći i nova prijateljstva što klinaca to i roditelja. Iskreno mi je drago što sam dio ovog velikog projekta u koji je uključeno preko 30 ljudi koji misle i o najsitnijm detaljima koji bi mogli unaprijediti turnir koji su ustoličile generacije prije nas, na šta smo zaista ponosni, a isto tako i oni moraju biti ponosni na nastavak njihove ideje od prije 8 godina. I tako će nadamo se iz godine u godinu ovaj turnir biti još veći i bolji, jer danas već sa sigurnošću možemo reći da je najbolji i najmasovniji turnir u ZE DO KANTONU. Turnir koji je posvećen našoj legendi Ibri postaje po ocjenama svih baš ono što je on želio, ono kako je on živio, a živio je za to naši lijepi ŠIBOVI budu prepuni razigranih klinaca koji se igraju i zabavljaju, danas ŠF BORAC JELAH je No jedan OPĆINE, KANTONA a i šire. Kako kažu ima nešto u tom malom “SAN MARINU”, ima nešto što insan čim u njega dođe osjeti, namiriše …

U ŽIVOTU JE VAŽNO BITI BORAC. POZIVAM VAS SVE ĐUTURE DA DODJETE SA SVOJIM NENAMA, DEDAMA… i podrzite nase i druge klince, te da dovedete svoju djecu i unuke u najljepsi kutak naših krajeva na stadion ŠIBOVE, destinacija sa koje se širi pozitvna vibracija.
WELCOME TO JELAH 09 I 10.07.2016 OD 09 DO 20 SATI!!!

NEMA KOMENTARA