Prekid u vodosnabdijevanju

Prekid u vodosnabdijevanju

225
0
PODIJELI

Zbog kvara na elektro energetskoj mreži, jutros u 01:30 h došlo je do prekida u snabdijevanju električnom energijom izvorišta i hlorne stanice u Jelahu. Do kvara je došlo usljed poremećaja u elektronapajanju i u toku je njegovo otklanjanje.

Poremećaj u snabdijevanju postrojenja električnom energijom na izvorištu Jelah može dovesti do prekida u vodosnabdijevanju svih korisnika koji su pripojeni na vodovodni sistem Jelah, što obuhvata korisnike iz naseljenih mjesta: Bukva, Krndija – novo naselje, Škapurevo brdo, Vukovo, Ošljak, Sejmenpolje, Ravne, Jelah, Jevadžije, Potočani, Miljanovci, Miljanovci-Lončari, Križ.

U saradnji sa Elektrodistribucijom radimo intenzivno na otklanjanju kvara u elektro mreži.

Nastavak redovnog snabdijevanja vodom očekujemo odmah po uspostavi daljeg urednog snabdijevanja električnom energijom.

Prema posljednjim saznanjima od ovlaštenih lica iz elektrodistribucije Tešanj, očekuje se otkljanjanje kvara i uspostava redovnog snabdijevanja električnom energijom na području izvorišta Jelah u terminu oko 14:00 h.

Nakon stabilizovanja snabdijevanja električnom energijom, u vremenskom periodu nakon dva sata očekujemo i redovnu uspostavu vodosnabdijevanja korisnika vodovodnog sistema Jelah.

Molimo korisnike za razumijevanje.

NEMA KOMENTARA