Proleter iz Makljenovca počeo s pripremama!

Proleter iz Makljenovca počeo s pripremama!

161
0
PODIJELI

Nakon što su zbog vremenskih neprilika većina sportskih društava malo kasnije krenula s pripremema za predstojeću sezonu, zadnji u nizu od njih je krenuo i Proleter iz Makljenovca.

Prije dva dana, u nedjelju, trener Proletera Zoran Krajina- Pop izvršio je prozivku. Kako nam je prenešeno, prozivci su se odazvali svi igrači, tako da još uvijek nije bilo odlaznih transfera u ovom klubu.  Trener je najavio kako će se klubu priključiti i nekoliko igrača iz omladinskog pogona dobojske Sloge i Barce iz Matuzića.

Stružni stožer s trenerom na vrhu najavio je malo jači tempo treniranja i dosta pripremnih utakmica ukoliko vremenske prilike to dozvole.

Proleter nakon što je odradio jesenji dio prvenstva, koji je obilježen brojnim ozlijedama i slabim rezultatima okreće se proljetnom dijelu prvenstva s ciljem da završe mešu prve 3 ekipe. Za Proleter u jesenjem dijelu prvenstva golove su zabijali: Matošević 6 golova, Artmagić 3 gola, te Avgustinović, Sjanić, Čagalj, Makarević, Čamdžić i Šehić po jedan gol.

Bitno je napomenuti da Proleter ima dosta povoljan raspored utakmica u proljetnom dijelu.

 

Jelah.info

NEMA KOMENTARA