Reakcija na tekst:Treba li Enesu pomoć

Reakcija na tekst:Treba li Enesu pomoć

157
0
PODIJELI

Danas smo objavili članak o tome da li je uistinu potrebna pomoć Enesu, i evo par sati nakon stigla nam je reakcija na tekst.

Reakcija na tekst:Treba li Enesu pomoć ,koji je izašao danas na portalu jelah.info.

“Draga čitateljice ! onih 10 koje si ti čula na Jelahu ja sam našao bar 20 u Tešnju.Ipak ti nije bila smetnja da odeš, posjetiš i daš darove Enesu?

Žao mi je što nisi našla smisao ove akcije ! A on nije Enes nego dijete koje se voza od jutra do mraka na zadnjem sjedištu.Ako misliš da jedno dijete ima budućnost u takvim uslovima života i da je to put kojim će kročiti u život te steći znanje i mudrost života i opstanka onda moram reći da si u krivu.Ono što si ti kao navodni član humanitarne grupe učinila i ona humanitarna grupa prije tebe (možda si baš njen član) jest da ste otišli pružili ruku i hediju,uslikali se za pokaz vaše humanosti i to je to.Ako se sve humano svodi na to viđeno onda imate pogrešnu predočbu o humanom radu ! Moj cilj (sa kojim se slaže inc.odbor a i po odzivu građani ) je da se to dijete skrasi na duže staze da ne bi za 1 -2 mjeseca ili godinu opet radili isto.Kad budemo u realizaciji zamišljenog javite nam se prepustit ću vam mjesto uz njih (oca i djeteta) pa se slikajte do mile volje.Inače cijenim i znam da postoje i druga mišljenja i druagačiji stavovi pa neću i ne mogu vaše promijeniti ali vas molim ako niste za nemojte ni nas ometati koji jesmo.Ni ja ni itko iz ove grupe nije vama sugerisao mimo vašeg nauma kada ste išli. Drugarski poz.”

Šemso Mandžukić,Tešanj/Atomci.ba

Povezane vijesti:

                  – Da li je Enesu zaista potrebna pomoć?

                  – Video: Pomozimo samohranom ocu iz Kotlanica

NEMA KOMENTARA