Sberbank BH donirao namještaj Centru za socijalni rad Tešanj

Sberbank BH donirao namještaj Centru za socijalni rad Tešanj

396
0
PODIJELI

Sberbank BH donirala je namještaj Centru za socijalni rad u Tešnju, te dnevnom boravku za djecu sa posebnim potrebama, koji djeluje u sklopu ovog Centra. Vrijednost donacije je oko 5.000 KM, što podrazumijeva stolove, ormare, stolice, monitore, te dosta drugog namještaja.

“Postojeći namještaj u Centru za socijalni rad star je više od 30 godina, veoma je neuslovan za korištenje, te nam je ova donacija došla kao spas u zadnji čas, obzirom da novi namještaj  nismo u mogućnosti samostalno nabaviti“, izjavila je direktorica Centra za socijalni rad Tešanj, Sabrija Kavazović. „Radosni smo što ćemo dio namještaja iskoristiti za potrebe dnevnog boravka za djecu sa posebnim potrebama, koji djeluje u okviru Centra“, dodala je Kavazović.
2Za par sedmica obilježavamo 10 godina poslovanja na području Tešnja, što je zaista značajan jubilej. Donacijom ovog namještaja Centru za socijalni rad željeli smo naglasiti našu opredjeljenost za brigu o lokalnim zajednicama u kojima poslujemo“ istakao je predsjednik Uprave Sberbank BH, Edin Karabeg.
Sberbank BH je članica Sberbank grupacije, najbrže rastuće i najdinamičnije bankarske organizacije na svijetu. Sberbank servisira više od 110 miliona klijenata u segmentu stanovništva, te više od milion korporativnih klijenata.
Sberbank BH, dio je Sberbank grupacije i od februara 2013. godine u procesu je promjene vizuelnog identiteta i prilagođavanja visokim Sberbank standardima.
Osim veoma atraktivne ponude proizvoda i usluga, Sberbank BH svojim klijentima nastoji omogućiti da se osjećaju ugodnije i opuštenije u poslovanju sa bankom.

NEMA KOMENTARA