Sjajna generacija BH- Barce Doboj Jug svoje karijere nastavljaju u Borcu

Sjajna generacija BH- Barce Doboj Jug svoje karijere nastavljaju u Borcu

5786
0
PODIJELI

Naša škola fudbala iznjedrila je sjajnu generaciju koja je ostavila jako dobar utisak na ostale klubove i škole fudbala iz regiona pa i šire. Ali došlo je vrijeme da oni svoje karijere nastave uzlaznom putanjom u klubovima.

Roditelji i treneri su se složili da je taj klub Borac iz Jelaha gdje će naši zlatni dječaci nadamo se imati dobru budućnost te napredovati u daljnjem razvoju.

Generacija 2005 ostavila je posebno mjesto u našim srcima i oni će uvijek imati mjesto kod nas,da ih posavjetujemo, radimo sa njima i da treniraju kada nisu u mogućnosti otići na treninge. Sutra u 10:30 ispred škole je okupljanje pred polazak na prvi trening u Jelahu koji počinje u 11:00h.

Treneri će se potruditi da vas isprate i požele vam sreću. Naravno ostaje kod nas još dječaka 2005 godište koji će imati svoje redovne treninge sa 2006/07 godištem.

A sutra (nedjelja) svi dječaci 2006/2007 koji su u mogućnosti treba da dođu u svojim dresovima naranđastim i borod plavim u patikama ispred Lune u Mravićima gdje ćemo odigrati utakmicu pred otvaranje turnira koja počinje u 16:30.Oni koji nemaju prevoza neka čekaju ispred škole u 15:30h

NEMA KOMENTARA