Usorski srednjoškolac 40

Usorski srednjoškolac 40

292
0
PODIJELI

Poštovani čitatelji, neizmjerno mi je zadovoljstvo predstaviti vam jubilarni, 40. broj Usorskog srednjoškolca. U ovom broju ćete moći pronaći različite tekstove o školskim događanjima tijekom prvoga polugodišta ove školske godine. Između ostaloga tu se nalaze članci o projektima, različitim akcijama i učeničkim aktivnostima. Također ćete moći pronaći ponešto o novim profesorima i djelatnicima škole i na kraju ćete se moći zabaviti čitajući literarne radove vrijednih učenika.

Dugi niz godina ovaj je list uspješno uređivala prof. Marina Penava. Nadam se uspješnom nastavku dobrog obavljanja ovog vrlo zahtjevnog i složenog posla. Novododijeljena uloga mi je iznimna čast i zadovoljstvo jer mi daje mogućnost sudjelovanja u ovom zanimljivom i kreativnom procesu. Naravno sve bi bilo mnogo zahtjevnije kada ne bih imala svoj tim vrijednih učenika-novinara koji su pokazali ogroman trud i zalaganje, bivše urednice koja je pomagala pri lektoriranju, ali i savjetima i idejama, prof. Helene Šuster koja je dizajnirala naslovnu stranicu te prof. Mirze Tanjića koji je bio zadužen za grafički dizajn.

Naš zajednički cilj je raditi na što raznovrsnijem opusu tema s ciljem educiranja i informiranja kako učenika, tako i djelatnika škole koji zajedničkim supostojanjem i djelovanjem na jedan poseban način i stvaraju ovaj list.

Za kraj ostavljam nadu i vjeru u to kako će se u nekome od novinara ili čitatelja pri stvaranju i čitanju ovoga lista probuditi ljubav prema kreativnome stvaranju i oblikovanju pisane riječi.

Ogromna je moć riječi, a kada je ona pravilno upotrijebljena može mijenjati svjetove.

Katarina Penava- urednica

Izvor: MSŠ Stjepan Radić Žabljak

NEMA KOMENTARA