Vijesti 122 za 05.05.2019. godine

Vijesti 122 za 05.05.2019. godine

16
0
PODIJELI

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u jednom slučaju, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenom slučaju intervenisali su policijski službenici i protiv počinioca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

U toku noći 04/05.05.2019. godine, u ulici Londža, izvršena je teška krađa motocikla marke “Honda”, bez registarskih oznaka, vlasništvo lica M.Z., iz Zenice. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Nemila

U neutvrđenom vremenskom periodu, u ulici Hase Huseinovića bega, izvršena je teška krađa iz podrumskih prostorija kuće vlasništvo lica K.H., iz kojih je od strane nepoznatog lica otuđena određena količina elekričnog alata i kablova. Od strane službenika policije su poduzete mjere na rasvjetljavanju izvršene teške krađe.

Maglaj

Dana 05.05.2019. godine, u vremenu od 07,15 do 16,00 sati, u ulici 1. mart, izvršeno je krivično djelo oštećenje tuđe stvari, na način da je nepoznato lice oštetilo putničko motorno vozilo marke “Opel”, registarskih oznaka O41-A-466, vlasništvo lica M.A., iz Maglaja. Daljnji rad na dokumentovanju izvršenog krivičnog djela poduzimaju istražitelji Policijske stanice Maglaj.

Tešanj

U toku noći 04/05.05.2019. godine, u ulici Titova, izvršena je teška krađa u kuću vlasništvo lica M.A., iz Tešnja, iz koje je tom prilikom otuđena određena količina zlatnog nakita i novca. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda, u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Izvor: MUP ZDK

Zanimljivosti s drugih portala:
loading...

NEMA KOMENTARA