Vijesti 122 za 05.12.2018. godine

Vijesti 122 za 05.12.2018. godine

27
0
PODIJELI

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u tri slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Kakanj

Dana 05.12.2018. godine, u 12,50 sati, u dežurnu službu Policijske stanice Kakanj se obratilo lice Dž.E., iz Kaknja, te prijavilo da je tokom noći, u mjestu Malješ, od strane nepoznatog lica izvršeno krivično djelo krađe iz kruga mehaničarske radnje vlasništvo istog, kojom prilikom je otuđena električna mašina za mljevenje kukuruza i dio sa teretnog motornog vozila. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Dana 05.12.2018. godine, u 09,30 sati, u dežurnu službu Policijske stanice Zavidovići se obratila M.Z., iz Zavidovića, i tom prilikom prijavila da je u proteklih sedam dana, u ulici Safvet Bega Bašagića, od strane nepoznatog lica izvršena teška krađa u podrum kuće vlasništvo iste, te da su tom prilikom otuđeni kućanski aparati, jedan ribarski štap, roštilj i drugi predmeti. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se jedanaest saobraćajnih nezgoda u kojim je šest lica zadobilo lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Izvor: MUP ZDK

Zanimljivosti s drugih portala:
loading...

NEMA KOMENTARA