Vijesti 122 za 06.12.2018. godine

Vijesti 122 za 06.12.2018. godine

15
0
PODIJELI

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Visoko

U periodu od 22.11. do 06.12.2018. godine, u mjestu Gorani, izvršena je teška krađa u vikend kuću vlasništvo lica B.A., kojom prilikom je otuđena određena količina kućanskih aparata i drugih predmeta. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Kakanj

Dana 06.12.2018. godine, u 18,15 sati, obaviještena je dežurna služba Policijske stanice Kakanj da je u ulici Alije Izetbegovića, na štetu lica P.Ž., iz Kaknja, izvršena krađa tašne na opasan i drzak način, u kojoj se nalazio novčanik sa novcem, lična karta i mobilni telefon marke “Samsung”, vlasništvo oštećene P.Ž. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Zavidovići

U toku noći 05/06.12.2018. godine, u ulici Gazija, izvršena je teška krađa u vikend kuću vlasništvo lica Č.M., iz Zavidovića, kojom prilikom je otuđena određena količina električnog alata. Od strane službenika Policijske stanice Zavidovići su poduzete mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju izvršene teške krađe.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Izvor: MUP ZDK

Zanimljivosti s drugih portala:
loading...

NEMA KOMENTARA