Vijesti 122 za 08.03.2021. godine

Vijesti 122 za 08.03.2021. godine

3
0
PODIJELI
JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u deset slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

U toku noći 07/08.03.2021. godine, u ulici Patriotske lige, u Nemili, od strane nepoznatog lica izvršena je teška krađa u trgovinsku radnju poljoprivredne opreme “MD Agrar”, vlasništvo lica H.M., iz Zenice, kojom prilikom je otuđen jedan laptop, 100 pari radnih rukavica i jedna prskalica. Izvršen je uviđaj od strane uviđajne ekipe Policijske uprave I.

Maglaj

U toku noći 07/08.03.2021. godine, u mjestu Moševac, od strane nepoznatog lica izvršeno je krivično djelo oštećenje tuđe stvari, na način da su oštrim predmetom nanesena oštećenja na plasteniku vlasništvo lica M.M., iz Maglaja. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda u kojim je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Izvor: MUP ZDK

NEMA KOMENTARA