Vijesti 122 za 09.06.2019. godine

Vijesti 122 za 09.06.2019. godine

19
0
PODIJELI

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u pet slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

Dana 09.06.2019. godine, u 13,50 sati, u mjestu Kamenolom, izvršenim pregledom lica O.S., iz Zenice, policijski službenici su kod istog pronašli sadržaj biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu. Od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje.

SAOBRAĆAJ
Visoko

Dana 09.06.2019. godine, u 11,10 sati, u mjestu Slatina, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke „Lada“, registarskih oznaka J51-A-540, kojim je upravljalo lice R.V., iz Visokog i maloljetni biciklista iz Visokog, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Na području Kantona dogodile su se još četiri saobraćajne nezgode, u kojim je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Izvor: MUP ZDK

Zanimljivosti s drugih portala:
loading...

NEMA KOMENTARA