Vijesti 122 za 10.05.2020. godine

Vijesti 122 za 10.05.2020. godine

22
0
PODIJELI
JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u pedeset pet slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Visoko

Dana 10.05.2020. godine, u 18,10 sati, putem telefona u dežurnu službu Policijske stanice Visoko se obratilo lice J.J., iz Visokog i tom prilikom prijavilo da je u nepoznatom vremenskom periodu izvršena teška krađa u porodičnu kuću vlasništvo lica T.H., iz Visokog, iz koje je otuđen jedan TV aparat marke „LG”, električna grijalica, te određena količina alata. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Maglaj

Dana 10.05.2020. godine, u 12,20 sati, u dežurnu službu Policijske stanice Maglaj se obratilo lice V.E., iz Maglaja i tom prilikom prijavilo da je istog dana, oko 11,00 sati, putem telefona zaprimilo prijetnje sa prikrivenog broja, upućene od strane nepoznatog lica. Daljnji rad na dokumentovanju prijavljenog krivičnog djela poduzimaju istražitelji Policijske stanice Maglaj.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodile su se dvije saobraćajne nezgode u kojim su tri lica zadobila lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Izvor: MUP ZDK

NEMA KOMENTARA