Vijesti 122 za 13.01.2020. godine

Vijesti 122 za 13.01.2020. godine

16
0
PODIJELI

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Zenica

U vremenskom periodu od 09.01. do 13.01.2020. godine, u ulici Sarajevska, u krugu jame Raspotočje, Rudnika mrkog uglja “Zenica”, od strane nepoznatog lica je izvršeno krivično djelo teške krađe u trafostanicu, kojom prilikom je otuđeno devet bakarnih šipki. Izvršen je uviđaj od strane uviđajne ekipe Policijske uprave I.

Kakanj

Dana 13.01.2020. godine, u 13,55 sati, u mjestu G.ornji Lučani, došlo je do međusobne tuče između lica G.I. i G.F., oba lica iz Kaknja, kojom prilikom su navedena lica zadobila lakše tjelesne povrede. Od strane službenika Policijske stanice Kakanj su poduzete mjere na dokumentovanju izvršenog krivičnog djela.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Izvor: MUP ZDK

Zanimljivosti s drugih portala:
loading...

NEMA KOMENTARA