Vijesti 122 za 15.11.2018. godine

Vijesti 122 za 15.11.2018. godine

20
0
PODIJELI

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Kakanj

Dana 15.11.2018. godine, u 11,30 sati, u ulici Mehmeda Skopljaka, od strane policijskih službenika zaustavljeno je i kontrolisano putničko motorno vozilo marke “Renault Laguna”, registarskih oznaka A96-K-702, kojim je upravljalo lice Č.E., iz Kaknja. U vozilu se na mjestu suvozača nalazilo lice B.E., iz Kaknja, kod kojeg je izvršenim pregledom pronađena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Sporna materija je oduzeta, dok je lice B.E. lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda, u kojim su tri lica zadobila lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Izvor: MUP ZDK

Zanimljivosti s drugih portala:
loading...

NEMA KOMENTARA