Vijesti 122 za 21.04.2020. godine

Vijesti 122 za 21.04.2020. godine

19
0
PODIJELI

JAVNI RED I MIR

Na području Kantona javni red i mir je narušen u četrdeset jednom slučaju, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Kakanj

Dana 21.04.2020. godine, u 11,35 sati, u ulici Alije Izetbegovića, od strane nepoznatog lica izvršena je krađa ručne tašne vlasništvo lica K.M., u kojoj se nalazio određen iznos novca, lični dokumenti i mobilni telefonski aparat vlasništvo oštećene K.M. Daljnji rad na rasvjetljavanju izvršene krađe poduzimaju istražitelji Policijske stanice Kakanj.

Maglaj

Dana 21.04.2020. godine, u 15,40 sati, u u službene prostorije Policijske stanice Maglaj se obratilo lice I.D., iz Maglaja i tom prilikom prijavilo da je u neutvrđenom vremenskom periodu otuđen elektromotor vlasništvo istog. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

SAOBRAĆAJ

Na području Kantona dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojim su tri lica zadobila lakše tjelesne povrede, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Izvor: MUP ZDK

NEMA KOMENTARA