Javna rasprava o geoloskim ispitivanjima u opcini Usora

Javna rasprava o geoloskim ispitivanjima u opcini Usora

421
0
PODIJELI

 

Iako na području općine Usora nisu izražene djelatnosti geoloških istraživanja i rudarstva, one u perspektivi mogu biti od interesa usorskim gospodarstvenicima za obavljanje ovih djelatnosti, kako na podrčju općine Usora, tako i na područjima drugih općina Zeničko-dobojske županije. Slijedom toga obavještavamo Vas o državanju Javne rasprave o nacrtima županijskih propisa iz ove oblasti .

Na temelju Zaključaka Skupštine Zenlčko-dcbojske županije, broj: 01-02-29923/11 i broj: 01-02-29924/11 od 01.12.2011. godine, koji se odnose na provođenje Javne rasprave o Nacrtu Zakona o rudarstvu i Nacrtu Zakona o geoloskim istraživanjirna, Ministarstvo za gospodarstvo Zeničko-dobojske županije donijelo je Plan provođenja Javne rasprave po općinama Zenicko-dobojske županije.

Javna rasprava za opcinu Usora organizira se u utorak, 20.12.2011. godine u sali za sjednice općine Usora, sa početkom u 11.00 sati, uz nazočnost i sudjelovanje ovlastenih predstavnika Zenicko-dobojskog kantona i općinskih službi.

Tekstovi predmetnih Nacrta Zakona mogu se pogledati općinskoj web stranici i web stranici Zeničko-dobojske županije, kao i na oglasnoj ploči u općini Usora.

Nacrt Zakona o geološkim istraživanjima Zeničko-dobojske županije

Zaključak Skupštine o prihvatanju Nacrta Zakona o geološkim istraživanjima Zeničko-dobojske županije

Nacrt Zakona o rudarstvu Zeničko-dobojske županije

Zaključak Skupštine o prihvatanju Nacrta Zakona o rudarstvu Zeničko-dobojske županije

Integralni tekst poziva na Javnu raspravu možete pogledati klikom na lijevu slićicu, a na poveznici koja slijedi otvara se web stranica Federalnog ministarstva wnergije, rudarstva i industrije na čijoj stranici je i poveznica /Legislativa gdje možete pogledati propise, među kojima i federalne propise koji su predmet ove javne rasprave (geološka istraživanja i rudarstvo) i oni su u biti pravni okvir za ove propise koji se donose na županijskoj razini vlasti.

 

NEMA KOMENTARA