Zatvoren konkurs za prijave neafirmisanih bendova na XIII Rastok

Zatvoren konkurs za prijave neafirmisanih bendova na XIII Rastok

249
0
PODIJELI

Nakon mjesec i pol dana trajanja konkursa za prijave neafirmisanih bendova za učešće na XIII Rastok Festu, iz svih 6 zemalja Ex – Yu prijavilo se ukupno 90 bendova. 1. maja je zatvoren Konkurs za prijave neafirmisanih bendova, i time je ove godine dokazano da je Rastok Fest zaista most muzike i dijaloga bez granica koji opstaje i ostaje održiv nakon 13 godina postojanja na bh. muzičkoj sceni.

Dalje što slijedi je selekcija neafirmisanih bendova, gdje će od ukupnog broja prijavljenih, komisija Rastok Festa za selekciju bendova, odabrati 20 neafirmisanih bendova (do 10. maja). Potom će uslijediti glasanje javnosti putem online ankete (do 24.maja), nakon čega će komisija izabrati 8 do 10 bendova koji će nastupati na XIII Rastok Festu (do 1. juna) i na službenim internet stranicama objaviti zvanični line up ovogodišnjeg XIII Rastok Festa.

Zanimljivo je da će organizator Rastok Festa ove godine bendovima koji su bili dio online glasanja pružiti mogućnost da učestvuju na Rastok Promo koncertima koji će dodatno obogatiti muzički dio ovogodišnjeg festivala, te će i na taj način izabrani bendovi imati priliku da budu predstavljeni široj javnosti.

Izvor: Rastok.ba

NEMA KOMENTARA