Završen izbor najljepše uređenog dvorišta i balkona

Završen izbor najljepše uređenog dvorišta i balkona

713
0
PODIJELI

Komisija Mjesne zajednice Jelah je u subotu:09.juna 2012.godine izvršila obilazak prijavljenih kandidata za izbor najljepše uređenog dvorišta i balkona na područiju MZ Jelah i izabrala ovogodišnje pobjednike.

Jednoglasan stav komisije je bio da u konkurenciji  za ovogodišnji izbor ne budu uvršteni dosadašnji vlasnici najljepše uređeng dvorišta i balkona, kako bi se i ostalim učesnicima pružila prilika. Ovogodišnja konkurencija je bila velika, jer svake godine građani sve više pažnje posvećuju okruženju u kojem žive, pa ni komisiji nije bilo lako da zasita od velikog broja zaista predivno uređenih dvorišta i balkona izaberu ona najbolja.

Ipak, komisija je jednoglasno odlučila  dvorište Merdić Selme iz Jelaha proglasilo najljepšim, drugo Mehičić Aide a treće Ramač Nade.

U konkurenciji balkona najljepši je vlasništvo Duvnjak Janje iz Jelaha, drugo Merdić Selme a treće Blaca Delvete. Komisija je odlučila da dodjeli i posebnu nagradu Martinović Ankici iz Potočana.

DSiplome i prigodne nagrade vlasnicima će biti dodjeljeni za završnoj manifestaciji u povodu Dana MZ Jelah na trgu u Jelahu.

Galeriju pogledajte na ovom linku.

Jelah.ba/Jelah.info

 

NEMA KOMENTARA