13 C
Tešanj
Utorak, 30 Aprila, 2024

Ovaj kratki horor natjerat će vas da do kraja života spavate s upaljenim svjetlom

Uglavnom smo već oguglali na horore i rijetko koji u nama izaziva pravi strah, no ovaj nas je kratki švedski biser pošteno prodrmao!

Ako želite doživjeti savršeno iskustvo gledanja kratkog švedskog horora Lights Out, prije svega bi bilo dobro da ispunite nekoliko iznimno bitnih zahtjeva. Tako je ove dvije i pol minute najbolje gledati taman prije spavanja, u potpunom mraku i sa slušalicama na ušima, te bez ikakvog društva, a kada se sve fino posloži i napokon provjerite o čemu se radi, garantiramo da vam neće biti nimalo ugodno leći na spavanje.

Mora se priznati da je filmaš David F. Sandberg od prilično isfurane priče i s očito limitiranim resursima (pogotovo što se tiče glumačke postave) uspio složiti jedan opako dobar i neugodno jeziv kratki hororac, koji udara na jedan od naših najosnovnijih strahova: onaj od mraka. Lights Out polagano počinje podizati dosta prašine i osvajati neke prilično bitne nagrade, pa bi uz malo sreće mogao doživjeti sudbinu jedne mame, čiji si je redatelj Andrés Muschietti sličnom kratkom verzijom osigurao put u visoku hollywoodsku ligu.

 

[vimeo width=”402” height=”250” video_id=”82920243”]

Povezane vijesti

Najnovije vijesti