18 C
Tešanj
Utorak, 30 Aprila, 2024

Pristalica Kasumoviće stranke u verbalnom obračunu sa Nerminom Mandrom iz SDA stranke: “Jel treba opet žena da me ostavi”

Nemile scene desile su se danas u Kaknju MZ Brnjavić gdje su se mještani koji podržavaju stranku Fuada Kasumovića verbalno obračunali sa svojim bivšim načeknikom Nerminom Mandrom koji je dugogodišnji član SDA stranke.

Pristalica Kasumoviće stranke u verbalnom obračunu sa Nerminom Mandrom iz SDA stranke

Video pogledajte ovdje.

“Ni jednog ovog, snimaj. Ni jednog! Pet godina sam ležao u Zenici i opet ja ležim za drva. Pa gdje je taj posao više! Hoće me i ova žena i djeca ostavit. Nemojte više Bogati priče. Odoh ja kući u šumu, tako je svake godine. Meni nemoj da niko dolazi ovdje. Ja sam sit svih, sve ijednog. Jel opet trebam u zatvor na pet godina?” izderao se pristalica Kasumovićeve stranke na Mandru (SDA)

“Mještani Brnjića SDA-ovcima poručli: Ne dolazite više! Obećavali ste ljudima puteve posao, umjesto toga ljudi preživljavaju prodavajući metal drva za koje ih redovno na kraju smjeste u zatvor dok se tajkuni štite. Na kraju je policija privela čovjeka jer Bože gdje ćeš Mandri, Bašiću i ostalim lopovima iz SDA javno ukazivati na greške.” – piše u komentaru video klipa

Povezane vijesti

Najnovije vijesti