14.4 C
Tešanj
Petak, 20 Septembra, 2024

Policijska uprava Doboj: Privedeno lice iz Usore zbog vožnje pod uticajem opojnih droga

U protekla 24 časa, Policijska uprava Doboj evidentirala je jedno krivično djelo i dvije saobraćajne nezgode.

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 18.09.2024. godine, oko 20:30 časova, lišili su slobode lice inicijala M.Š. iz Usore, FBiH, zbog upravljanja vozilom pod uticajem opojnih droga. Navedeno lice je odbilo da se podvrgne testiranju na prisustvo opojnih droga u organizmu, nakon čega mu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Pored toga, Policijskoj stanici Teslić je 18.09.2024. godine prijavljen požar na objektu vlasništva lica inicijala J.K. sa područja opštine Teslić. Požar je lokalizovan brzom intervencijom Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Teslić, a uviđaj su izvršili policijski službenici i inspektor za eksplozivne materije i zaštitu od požara Policijske uprave Doboj. O preduzetim mjerama biće obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Doboj.

Takođe, Policijskoj stanici Doboj 1 prijavljen je požar na objektu u vlasništvu lica inicijala LJ.Đ. sa područja Doboja. Požar su lokalizovali pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Doboj, a o događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti