17.9 C
Tešanj
Subota, 26 Oktobra, 2024

Ubijeni brat i sestra, traga se za počiniocem

Brat i sestra M.M. i J.M. stari oko 50 godina ubijeni su sinoć u bijelopoljskom selu Sokolac, a prema nezvaničnim informacijama, ubica je višestruki povratnik u izvršenju krivičnih djela.

Prema istim informacijama, policija traga za počiniocem, prenosi Telegraf.rs.

Iz Uprave policije su saopćili da je oko 21:10 sati policiji u Bijelom Polju prijavljeno da su u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa, života lišena dva lica starije životne dobi, čija su tijela pronađena u kući, a da se izvršilac naoružan dao u bjekstvo.

– Sve raspoložive policijske jedinice Regionalnog centra sigurnosti „Sjever“, Protivterorističke jedinice, policijski psi i helikopterska jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i lišenja slobode ovoga lica – kazali su iz UP.

Oni su apelovali na građane Bijelog Polja, naročito mještane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak u iste nepoznatim licima.

– Dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju stavljanja sigurnosne situacije pod kontrolu i lišenja slobode izvršioca. Osim toga, apelujemo na građane da bilo koju informaciju koju smatraju da može biti značajna, u odnosu na ovaj događaj, prijave policiji. Sa daljim tokom dešavanja policija će se blagovremeno oglasiti – kazali su iz UP.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti