12.4 C
Tešanj
Petak, 24 Maja, 2024

Ako mislite da niste stari, samo da znate da Beba sunce iz ”Teletubbiesa” čeka bebu

Džesika Smit (Jessica Smith), koja se pojavljivala kao Beba sunce u dječijem hit-šouu ”Teletubbies”, objavila je na Instagramu da je trudna. 

Prvo dijete

Bivša TV zvijezda koja se u svakoj epizodi serije pojavljivala kao Beba sunce sada ima 28 godina i čeka svoje prvo dijete s partnerom Rikijem Latemom (Ricky Latham).

Podsjetimo, ”Teletubbies” je hit-serija uz koju su odrasle mnoge generacije, a emitirala se od 1997. do 2001., dok je reboot s ukupno 120 epizoda i novom Bebom sunce emitiran od 2014. do 2018. godine.

Vijest da je beba iz šoua sada odrasla osoba i čeka svoju bebu šokirala je ljude, a mnogi pišu kako je ovo najbolji dokaz koliko smo ostarjeli.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jess Smith (@j.smith_1995)

Skrivala identitet do 19. rođendana

Inače, Smit je tek nakon 19. rođendana odlučila objaviti javnosti da je ona zapravo Sunce iz šoua, a na tu odluku ohrabrili su je roditelji. Ispričala je kako je kao beba išla na pregled u bolnicu, a baš tog dana producenti su bili u potrazi za bebom koja će utjeloviti lik Sunca.

– Sjedila sam na visokoj stolici, a na podu je bio moj otac, koji se igrao autićima kako bi me natjerao da pogledam dolje. Rekli su mi i da je snimanje trajalo otprilike pola dana – ispričala je Džesika, koja se više ne bavi glumom, piše Index.

Izvor: Avaz

Povezane vijesti

Najnovije vijesti