21.3 C
Tešanj
Srijeda, 29 Maja, 2024

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović za vilu digli kredit od 500.000 evra

Pjevačica Aleksandra Prijović i njen suprug i saradnik Filip Živojinović prije nego što su se vjenčali kupili su luksuznu kuću na Bežaniskoj kosi.

Njihov dom ima čak četiri spavaće sobe, a nekretnina koju su kupili Aleksandra i Filip nalazi se u blizini kuće Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

“Poseban detalj u dnevnoj sobi jeste bijeli klavir, ukrašen figuricama bijelog anđela i bijelim cvijećem. U kući ima i nekoliko glomaznih ogledala, a Aleksandri je posebno omiljeno ono u spavaćoj sobi, pred kojim se nerijetko fotografiše”, navodi Kurir.rs.

Pjevačica voli da se opušta uz kafu na terasi, odakle se prostire prelijep pogled. Međutim, kad je riječ o dvorištu, ono se sa ulice ne da vidjeti zbog visoke metalne kapije, pa porodica ima privatnost dok u njemu uživa.

Podsjetimo, bračni par pazario je nekretninu od 500.000 evra, koja se nalazi nadomak doma Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

“Filip i Prija su odlučili da podignu kredit za luksuznu vilu, koja košta oko pola miliona evra. Željeli su da se skuće blizu njegove porodice, pa će im susjedi biti upravo Brena i Boba”, pričao je izvor i dodao da je Živojinovićima bila bitna i lokacija novog doma.

Iako njen posao zahtjeva česta putovanja i nastupe do ranih jutarnjih časova, Aleksandra, kako je jednom prilikom otkrila, nije noćna ptica, već slobodno vrijeme voli da provede u svom porodičnom gnijezdu.

“Najviše uživam kad sam s porodicom, kad sam sa sinom. Volim da ležim i gledam televiziju. Samo da ne moram nigdje da idem”, priznala je Aleksandra za story.hr, prenosi Kurir.rs i istakla da je najviše opušta boravak u kući.

“Pošto nemam puno vremena, jednom ili dvaput mesečno me uhvati ludilo pa spremam po kući. Pošto je kuća na četiri nivoa, ja odvojim ceo dan i spremam od podruma na gore. Imam spremačicu, ali svako će se složiti da vlasnik najbolje očisti svoj prostor”, kaže Aleksandra.

U komšiluku Aleksandre Prijović imaju samo riječi hvale za mladu pjevačicu. Kako kažu, ranije su je često viđali u kežual izdanju kako sa sinom obilazi igralište u kraju.

Podsjetimo, Aleksandra Prijović (28) krenula je turneku “Od istoka do zapada” koncertima u beogradskoj Areni, zatim je postala fenomen u Hrvatskoj, gdje je prodala pet zagrebačkih Arena, u Osijeku je takođe imala pet koncerata, a ovog vikenda je održala i tri koncerta u Novom Sadu, prenose Nezavisne novine.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti