8.4 C
Tešanj
Petak, 31 Marta, 2023
spot_img

Baba diler (78) uhvaćena u šumi sa drogom, vagicom i naoružana nožem!

Kod Nade V. (78) koju su pripadnici Interventne jedinice juče uhapsili u šumi u naselju Galenika pored pola kile amfetamina i vagice za precizno merenje pronađen je i nož čije je sečivo dužine oko 20 centimetara, nezvanično saznaje Informer.

Prema saznanjima Informera u torbi koju je Nada V. uzela iz šteka u šumi pronađeno je: 6 pvc kesa sa amfetaminom ukupne težine oko 400 grama, digitalna vagica za precizno merenje i nož dužine sečiva oko 20 centimetara.

– Policajci iz Interventne jedinice primetili su stariju gospođu u šumi. Učinilo im se da nešto krije i odlučili su da je prate. Nakon što je osumnjičena uzela iz šteka ranac pripadnici interventne su je zaskočili i pronašli drogu i oružje. Bili su šokirani kad su videli da baba ima drogu kod sebe – kaže izvor Informera iz istrage.

Nada V. trebalo bi u toku dana da bude privedena na saslušanje u Treće osnovno javno tužilaštvo.

Daljom istragom treba da se utvrdi za koga je radila i koja materija u kesama je u pitanju, sujmnja se na amfetamin.

– Dalja istraga će utvrditi za koga je starica radila, kao i to kome je trebala da proda narkotik- kaže naš sagovornik blizak istrazi i dodaje da je praškasta materija poslata na veštačenje kako bi se utvrdilo o kom je narkotiku reč kao i njegova čistoća. V.N. do sada nije hapšena.

Izvor: rtvbn.com

Povezane vijesti

POVEŽITE SE

58,546FansLike
295FollowersFollow
2,040SubscribersSubscribe

Najnovije vijesti