13.3 C
Tešanj
Nedjelja, 26 Maja, 2024

Banja Luka:Poginuo radnik iz Tešnja

Radniku Nijazu Mujadžiću (62) koji je nastradao na gradilištu u Banjaluci, danas je bio prvi dan na poslu na ovom gradilištu.

Ovo su potvrdile i radne kolege Mujadžića koje smo zatekli na mjestu nesreće u Ulici srpskih ustanika u banjalučkom naselju Starčevica.

Dežurni tužilac Igor Cimeša je nakon uviđaja naredio da se obavi obdukcija pokojnog radnika kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti radnika preduzeća “Famus Gradnja” d.o.o. Tešanj.

– Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere radi utvrđivanja svih okolnosti predmetnog događaja a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske – saopšteno je danas iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Podsjetimo, Nijaz Mujadžić je jutros oko 8.30 časova pao sa drugog sprata zgrade u izgradnji, nakon čega je ostao nepomično da leži na daskama.Radne kolege ispričale su da se prvo čuo tup udarac, a zatim su vidjeli nepomično tijelo Mujadžića.

– Ne mogu vjerovati da je poginuo u padu sa ove visine, vjerovatno mu je pozlilo – ispričao je radni kolega nastradalog radnika za Srpskainfo.

Prema još nepotvrđenim informacijama firma koja izvodi građevinske radove na stambeno- poslovnom objektu ima sve uredne dozvole za rad.

(Hayat / Foto: Srpskainfo

Povezane vijesti

Najnovije vijesti