22.1 C
Tešanj
Ponedjeljak, 27 Maja, 2024

Besplatan kurs engleskog jezika za sve građane

Udruženje građana Centar za lični i profesionalni razvoj u saradnji sa El-Roi Europskim centrom za obrazovanje iz Londona, implementira projekat pružanja besplatne edukacije engleskog jezika za sve građane, a sa posebnim akcentom na socijalno ugrožene kategorije društva koje nisu u mogućnosti samostalno finansirati postojeće kurseve engleskog jezika u Vašem gradu.

Lica koja ne podpadaju pod kategoriju „socijalno ugroženih lica“ obavezni su samostalno finansirati udžbenik po kojem se izvodi nastava u visini od 26,00 KM za jedan nivo kursa, dok će edukaciju i Međunarodno priznati certifikat dobiti besplatno. Isti certifikat će moći koristiti prilikom apliciranja za zasnivanje radnog odnosa ili daljeg školovanja. Pomenuti projekat se istovremneo implementira u 35 zemalja svijeta i sva prikupljena sredstva od udžbenika odlaze u fondove za socijalno ugroženu djecu širom svijeta.

Prijaviti se mogu djeca i odrasli. Kurs se sastoji od ukupno 8 nivoa a kandidati nastavu pohađaju na onom nivou koji se prethodno utvrdi predtestiranjem. Kurs će se održavati u OŠ ”1.mart’ Jelah.

Prijave slati isključivo putem mail adrese: enidatenic@hotmail.com

Povezane vijesti

Najnovije vijesti