15.1 C
Tešanj
Ponedjeljak, 15 Aprila, 2024

Bili su simpatije u školi pa ih je život razdvojio, tek 70 godina poslije – vjenčali su se

Krenuli su različitim putevima u svojim 20-ima, da bi se ponovno ujedinili na svom 50. srednjoškolskom okupljanju

Nakon što su obnovili svoju ljubavnu priču, Elaine Hall i Roland Passaro proslavili su dan vjenčanja živahnim plesom, pokazujući svoju trajnu vezu koja je započela prije više od 70 godina, piše Washington Post.

Njihovo vjenčanje u Grand Haven Amenities u Palm Coastu, Florida, bio je dirljiv događaj, kojem su prisustvovala njihova djeca, unuci i praunuci. Dok su 88-godišnji mladenci izašli na plesni podij, bend je zasvirao nostalgičnu melodiju iz njihovih tinejdžerskih godina, u ambijentu njihovih prvih zajedničkih plesova iz 1950-ih.

Ljubavna priča Elaine i Rolanda seže do njihove mladosti u Allentownu, Pensilvanija, gdje su odrasli udaljeni samo četiri bloka. Unatoč tome što su gajili zaljubljenosti jedno u drugo tijekom srednjoškolskih dana, krenuli su različitim putevima u svojim 20-ima, da bi se ponovno ujedinili na svom 50. srednjoškolskom okupljanju.

Na ponovnom susretu ponovno su frcale iskre u iskrenom razgovoru. Ovaj susret doveo je do mjeseci e-pošte i telefonskih poziva, koji su na kraju prerasli u duboku vezu. Nakon godinu dana veze donijeli su odluku o zajedničkom životu, a u septembru su izmijenili zavjete i tako zapečatili svoju desetljećima dugu ljubavnu priču.

Kao tinejdžeri, Elaine i Roland zajedno su plesali na lokalnim mjestima i zabavama, iako nikada nisu službeno hodali. Nakon srednje škole, Roland je krenuo u razne napore, uključujući brak, roditeljstvo i karijeru u profesionalnom bejzbolu. S druge strane, Elaine se usredotočila na karijeru u lokalnim novinama, odgojila djecu i kasnije otišla u mirovinu.

Njihov ponovni susret na srednjoškolskom okupljanju ponovno je zapalio plamen koji su osjećali godinama prije. Rolandovo rukom pisano pismo, praćeno dugim telefonskim pozivima i e-poštom, učvrstilo je njihovu vezu. Na kraju je Elaine donijela odluku preseliti se u Miami kako bi zauvijek bila s Rolandom, što je označilo početak njihovog zajedničkog putovanja.

Unatoč izazovima koje im je život stavio na put, uključujući gubitak voljenih, Elaine i Roland našli su utjehu jedno u drugome. Njihove zajedničke vrijednosti i interesi, zajedno s međusobnom podrškom, bili su kamen temeljac njihovog odnosa. Bilo da uživaju u opuštenim aktivnostima kao što je igranje golfa ili pronalaze utjehu jedno u drugome u teškim trenucima, stajali su na strani jedno drugoga.

Njihova odluka da se vjenčaju bila je prirodan razvoj njihove ljubavne priče, obilježene suzama radosnicama i nepokolebljivom podrškom njihovih obitelji. Okruženi najmilijima, izmijenili su zavjete i zajedno krenuli u novo poglavlje.

Dok se prisjećaju svoje mladosti i razmišljaju o putovanju koje ih je dovelo do ovog trenutka, Elaine i Roland duboko cijene jedno drugo. Sa srcima punim ljubavi i zahvalnosti, raduju se avanturama koje su pred njima, njegujući sjećanja na svoje prve velike simpatije i trajnu ljubav koju su pronašli jedno u drugome, prenosi Oslobođenje.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti