Billy Agić sa prijateljima skupio novac za liječenje djevojčice

Billy Agić sa prijateljima skupio novac za liječenje djevojčice

11398
0
PODIJELI

Komičar, vlogger i humanista Billy Agić iz Jelaha danas je sa svojim prijateljima nakon 5. Getaway in Zenica tuning showa uspio prikupiti 1640 KM za liječenje djevojčice A.B. koja je u srijedu povrijeđena usljed strujnog udara na Željezničkoj stanici u Maglaju.

Billy Agić po povratku iz Zenice u naselju Bijela Ploča kod Maglaja uručio je prikupljeni novac nani četrnaestogodišnje djevojčice A.B.,

Kako je putem live streama Billy Agić upoznao javnost, organizatori nisu dozvolili da on pozove putem razglasa na 5. Getaway in Zenica tuning showu sve prisutne da učestvuju u akciji prikupljanja novca za liječenje djevojčice A.B.. Ipak Billy je sa svojim prijateljima napustio tuning show i u blizini TC Džananović u Zenici uspio prikupiti 1640 KM.

– Ja ću pokrenuti još jednu akciju za ovu djevojčicu, sve vas molim da ovaj video podijelite na svoj profil, kazao je Billy.

Novac je uručen nani četrnaestogodišnje djevojčice, Ajiši Idrizović koja je kroz suze radosnice kazala kako je djevojčica u stabilnom stanju te da je danas imala operaciju.

– Ona se nalazi u Zagrebu. Tamo je zajedno sa svojim roditeljima i tetkom, rekla je Ajiša Idrizović.

Ona je istakla i kako je zahvalna svima koji su učestvovali u akciji prikupljanja pomoći za liječenje njene unuke.

Putem broja: 061/863-661 možete dobiti detaljnije upute kako pomoći ovoj porodici.

Povezane vijesti:
Humani Billy Agić opet u akciji: Odmah hajmo ovom čovjeku pomoći, ali odmah!
VIDEO: Billy Agić, Superman iz Jelaha

NEMA KOMENTARA