14.2 C
Tešanj
Četvrtak, 23 Maja, 2024

Borac doveo nova pojačanja

Sada je i definitivno!
Dvojica mladih igrača koji su ponikli u Borcu iz Jelaha, a koji su u prošloj sezoni nastupali za omladinske klubove Premijer lige BiH , sredili je svu potrebnu papirologiju kako bi se vratili u svoj matični klub FK Borac iz Jelaha.
Oni će ujedno biti i prvo veliko pojačanje za naš klub za narednu sezonu, i sigurno je da ćemo sa njima dvojicom dobiti još više na kvaliteti i sigurnosti u borbi za konačno osvajanje Druge lige FBiH Centar !
Asim Bošnjak – golman juniorske selekcije i rezervni golman seniorske selekcije FK Velež iz Mostara svoje prve fudbalske korake je napravio u FK Borac iz Jelaha.

Najveći uspjeh u Borcu je osvajanje titule pionirskog prvaka ZD kantona i ulazak u polufinale državnog takmičenja.
Edin Husaković – ubitačni golgeter koji je takođe osvajač ZD prvenstva i učesnik polufinala državnog takmičenja, momak koji je u jednoj sezoni pogađao za kadete, juniore i seniore Borca, i koji će svakako zaoštriti napadačku oštricu FK Borac iz Jelaha.

Asime, Edine neka vam je sa srećom u novom-starom klubu i da nam zajedno sa svojim suigačima donesete mnogo lijepih i radosnih pobjeda na naše Šibove, i da konačno postavimo Borac tamo gdje mu i jeste mjesto, u Prvoj ligi FBiH.

Piše/foto: Jasko Sadiković

Povezane vijesti

Najnovije vijesti