Borac u derbiju kola pobjedio Usoru

Borac u derbiju kola pobjedio Usoru

528
1
PODIJELI

Odlična utakmica između domaće Usore i našeg Borca u kojoj su domaćini na kraju prvog poluvremena vodili sa 2:0, čak su i gosti promašili jedanaesterac, ali u drugom poluvremenu gosti iz Jelaha uspjevaju postići 3 pogotka i upisati nova tri boda.
Sasvim zaslužena pobjeda Borca čiji su igrači pokazali veći individualni kvalitet i fizičku pripremljenost, ali sve pohvale i za igrače NK Usore koji su odigrali odličnu utakmicu.
Takođe sve čestitke navijačima obje ekipe koji su u velkikom broju (oko 600 gledalaca) bez ijednog incidenta sportski pozdravili obje ekipe.
Kamo sreće da se i “veliki klubovi” ugledaju na ove momke i da i u velikim derbi utakmicama gledamo ovako požrtvovanu, otvorenu i zanimljivu utakmicu, uz ovako fer i sportsko navijanje.

NK USORA – FK BORAC 2 : 3.

http://fkborac.jelah.ba

1 komentar

  1. Together with every little thing which seems to be developing inside this particular subject matter, your opinions happen to be quite exciting. Nonetheless, I appologize, but I can not give credence to your entire suggestion, all be it stimulating none the less. It would seem to me that your opinions are actually not entirely validated and in reality you are generally your self not fully confident of the point. In any case I did take pleasure in examining it.

Comments are closed.