5.3 C
Tešanj
Petak, 19 Aprila, 2024

Borba oči u oči! Balkanac se sladio janjetinom kada ga je kost udarila u oko: zbog povrede završio u hitnoj

Ljekari Hitne pomoći se tokom svoje karijere nagledaju svega i svačega, od bezazlenih do ozbiljnih povreda i stanja, a neke od tih situacija nastale su iz toliko bizarnog, suludog ili komičnog razloga da nas je često sramota da priznamo šta se zaista dogodilo.

Jedna takva, u najmanju ruku neobična nezgoda, dogodila se i čovjeku u Zagrebu, koji je, kako stoji u nalazu koji kruži društvenim mrežama, zadobio “udarac kosti od janjetine u lijevo oko”.

U izveštaju ljekara koji je primio pacijenta stoji i kratak opis nezgode, kao i njene posljedice: “Danas prilikom ručka pacijenta je udario dio kosti od janjetine po lijevom oku. Držao je led dvadesetak minuta, mutnije vidi, žulja ga i boli”., piše u nalazu koji je viralan već nekoliko mjeseci.

Redakcija portala “24sata.hr” je provjerila vjerodostojnost ovog događaja od prije nekoliko dana i zaista – tako je bilo. Čovjek je došao u hitnu očnu ordinaciju, boljelo ga oko. Udarila ga je janjeća kost.

Propisana mu je terapija, oko će po svemu sudeći biti dobro, ne zna se jedino kako je kost završila blizu oka, to u nalazu ne piše. Da li je neko drugi kriv, da li je možda došlo do kakvog fizičkog obračuna janjećom kosti koja se našla pri ruci? Ko će ga znati, to ostaje misterija. Najgore je ipak prošlo, nema sumnje – siroto janje, piše “24sata.hr”.

Izvještaj ljekara koji je objavljen na Facebooku dobro je zabavio korisnike, pa su odmah počeli da stižu šaljivi komentari.

“Gladne mu oči bile”, “To je doslovno bila borba oči u oči”, “Kad jaganjci utihnu”, “Tele ima teže kosti, dobro je prošao”, “Janjetinu je potrebno prethodno zaklati i ispeći prije serviranja na tanjir”, pisali su korisnici, prenosi Hayat. 

 

Povezane vijesti

Najnovije vijesti