3.5 C
Tešanj
Srijeda, 17 Aprila, 2024

Bosanac iz Tesnja krenuo iz Minhena pa vracen na granici

Granična policija BiH jutros je sa granice vratila čovjeka porijeklom iz Tešnja koji je krenuo iz Minhena sa namjerom da se prema sopstvenom priznanju vrati zauvijek u BiH, pod osnovanom sumnjom da je previše lud da bi ga pustili, saznaje Sarajevo365.com.

Ovaj povratnik se pojavio na graničnom prijelazu oko 6 sati u svom kamionu u kojem su bile samo lične stvari njegove porodice i sav namještaj iz porodične kuće u Minhenu koju je u januaru 2017. godine prodao svom školskom jaranu, ali se kako otkriva Sarajevo365.com njegov plan o definitivnom vraćanju u Bosnu i Hercegovinu okončao onog momenta kada mu je saopšteno da ne može ući u BiH iako ima uredna dokumenta, s obzirom na to da postoji osnovana sumnja da je lud što ostavlja sve što je mukotrpno stvarao godinama u Njemačkoj, da bi sada došao u zemlju koju trese ekonomska i politička kriza.

On se prema snimcima kamera video nadzora nakon dugog i mučnog raspravljanja oko 8 sati okrenuo sa svojim kamionom i krenuo nazad za Minhen, piše Sarajevo365.com.

NAPOMENA: TEKST JE SATIRIČNOG KARAKTERA

Povezane vijesti

Najnovije vijesti