Bosanac iz Tesnja krenuo iz Minhena pa vracen na granici

Bosanac iz Tesnja krenuo iz Minhena pa vracen na granici

681
0
PODIJELI

Granična policija BiH jutros je sa granice vratila čovjeka porijeklom iz Tešnja koji je krenuo iz Minhena sa namjerom da se prema sopstvenom priznanju vrati zauvijek u BiH, pod osnovanom sumnjom da je previše lud da bi ga pustili, saznaje Sarajevo365.com.

Ovaj povratnik se pojavio na graničnom prijelazu oko 6 sati u svom kamionu u kojem su bile samo lične stvari njegove porodice i sav namještaj iz porodične kuće u Minhenu koju je u januaru 2017. godine prodao svom školskom jaranu, ali se kako otkriva Sarajevo365.com njegov plan o definitivnom vraćanju u Bosnu i Hercegovinu okončao onog momenta kada mu je saopšteno da ne može ući u BiH iako ima uredna dokumenta, s obzirom na to da postoji osnovana sumnja da je lud što ostavlja sve što je mukotrpno stvarao godinama u Njemačkoj, da bi sada došao u zemlju koju trese ekonomska i politička kriza.

On se prema snimcima kamera video nadzora nakon dugog i mučnog raspravljanja oko 8 sati okrenuo sa svojim kamionom i krenuo nazad za Minhen, piše Sarajevo365.com.

NAPOMENA: TEKST JE SATIRIČNOG KARAKTERA

NEMA KOMENTARA