16.2 C
Tešanj
Ponedjeljak, 17 Juna, 2024

Bosanski kamiondžija koji kida internet dobiva priliku života

Besim Džanić zasigurno je najpoznatiji pjevač kamiondžija, no poziv Brene da se pojavi na Zvezdama Granda mogao bi mu promijeniti život.

Besim Džanić apsolutni je vladar na društvenim mrežama. Njegove video snimke osvojile su cijeli Balkan. Broji milijunske preglede, no njegova slava za sada stanuje tek u njegovom kamionu koju svakodnevno vozi.
Kako mu popularnost raste iz dana u dan, nazvali smo Lepu Brenu, ženu koja je glazbena ikona i najutjecajnija žena na ovom području kada je narodna glazba u pitanju. ‘On nije smiješan. Dobar je on. Naime, treba reći da pjevanje pripada svakome. I kamiondžijama i pekarima. Svi imaju pravo na taj talent. Doduše danas takvi talenti više izlaze na vidjelo jer se ljudi svakodnevno snimaju i to objavljuju na internetu’, kazala je Brena.
Pogledajte i priču o majci i sinu koji su otišli po svoju priliku života.

‘Sviđa mi se. Specifičan je i originalan, a ja volim ljude koji imaju talente a nisu dio ovog javnog života. Moja produkcija i ja otkrivamo talente. Zvezde Granda daju šansu upravo nepoznatim talentima. Pozivam ga da se javi na audiciju našeg showa. Nije cilj pobijediti, ali možda mu to pomogne da dobije neku svoju vjernu publiku. Nisam ni ja dva puta pobijedila na Eurosongu pa sam izgradila veliku karijeru’, kazala je Brena koja se nada vidjeti ga u svojem talent showu.
‘Ne bih voljela predviđati mu sudbinu. Mislim da nemam pravo na to, ali ja bih mu dala priliku. Puno mu sreće želim i neka nikako ne odustaje’, istaknula je Brena koja je nakon našeg poziva prvi put čula za Besima te ga je odmah otišla pogledati. Dali smo joj deset minuta, a potom ju opet nazvali. Brena je bila jasna – Besim Džanić mora se okušati u Zvezdama Granda.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti