21.1 C
Tešanj
Srijeda, 22 Maja, 2024

Detalji pljačke poštara: Izvadio pišolj i ukrao novac, dron, mobitele

Zasad nepoznati muškarac, uz prijetnju pištoljem, opljačkao je u četvrtak u mjestu Polog kod Mostara radnika brze pošte HP Mostar od kojega je otuđio novac, dron, mobitele i ključeve od službenog vozila.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona izvijestili su u petak, da se PU Mostar u četvrtak oko 13,50 sati obratio djelatnik brze pošte HP Mostar i prijavio da je nad njim izvršeno razbojstvo u mjestu Polog, tačnije zaseoku Ovojci, dok je parkirao službeno vozilo “Reno Kango” kako bi isporučio pošiljku.

Ispred njega je, dodaje se, izašao nepoznati maskirani muškarac s pištoljem u ruci i uperivši mu pištolj u glavu zatražio novac.

Djelatnik HP-a predao je novac, a zasad nepoznati muškarac otuđio je i paket u kojem se nalazio dron, dva mobilna telefona, kao i ključeve od službenog vozila te napustio mjesto događaja pješke.

Dok se udaljavao s mjesta događaja počinitelj je ispalio dva metka u zrak.

O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu, Odjel krim. policije i tužitelj te se poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela, stoji u policijskom izvještaju, prenosi Crna hronika.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti