20.5 C
Tešanj
Ponedjeljak, 22 Jula, 2024

Doboj: Djeca za dlaku izbjegla smrt od nesavjesnog vozača

DOBOJ – Nesavjesni vozač kombija “mercedes” V.G. iz Modriče kažnjen je novčanom kaznom od 190 KM i mjesečnom zabranom vožnje jer je umalo pogazio djecu na pješačkom prelazu u dobojskoj ulici Kralja Aleksandra, potvrđeno je “Glasu Srpske

Prema pričama očevidaca sve se desilo juče kada je jedno vozilo ispred njega je stalo da propusti pješake, djecu koja su prelazila ulicu.

– On  je krenuo da  obilazi te je naletio na dvoje djece koji su za dlaku uspjeli da ga izbjegnu.Djeca su stala kao ukopana i izgubila se i to im je spasilo život – rekao je jedan od očevidaca ne želeći da mu pominjemo ime.

U Policijskoj upravi Doboj potvrdili su da je kažnjen vozač V.G. zbog počinjnih prekršaja nepropuštanje pješaka na pješačkom prelazu, preticanje vozila koj je stalo da propusti pješake i nepoštovanja oznaka na kolovozu.

– Lice je sankiconisano  za počinjena tri prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH. Izrečena mu je ukupna kazna od 190 KM i mjesec zabrane upravaljanja motornim vozilom-rekli su u PU Doboj.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti