13.4 C
Tešanj
Nedjelja, 19 Maja, 2024

Dragana Čović u posjeti Općini Usora

Dana, 5.7.2023. godine Predsjedatelj Općinskoga vijeća Anto Matić i Općinski načelnik Zvonimir Anđelić primili su u radni posjet Zamjenika predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine dr. Dragana Čović.

U razgovoru sa dr. Čovićem Predsjedatelj OV Matić i Načelnik Anđelić istaknuli su sve važnije projekte koje ima Općina Usora kao i sve aktivnosti koje provodimo u Općini Usora. Naravno ukazano je i na probleme sa kojima se susrećemo gdje smo zamolili za podršku kod rješavanja istih, naročito onih gdje je moguća podrška i kroz Dom naroda ali i općenito kroz političko djelovanje.

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Čović nakon prezentiranja aktualne političke situacije, iskazao je potporu dužnosnicima Općine Usora prilikom rješavanja svih izazova kojima je cilj stvaranje preduvjeta za jačanje gospodarstva, napredak i lakši svakodnevni život stanovnika općine Usora. Također, naglasio je kako je neupitna podrška viših razina vlasti ovoj općini u svim aktivnostima i projekatima koji budu predloženi.

Nakon održanog sastanka, nazočni su obišli radove na izgradnji sportske dvorane, gdje je istaknut značaj ovog objekta za sve aktivnosti koje će se održavati u Usori, prije svega sportskim, a potom i kulturnim događanjima. Posjet je završen posjetom Dječijem vrtiću u Usori.

Povezane vijesti

Najnovije vijesti